Archív blogu

štvrtok 8. novembra 2012

Fitness očumovači vs. fitness poučovatelia

   Poznáte to? Po hodinách premáhania sa konečne donútite ísť cvičiť. S odhodlaným pocitom dorazíte do fitka a nabehnete na prvý stroj, ktorý vám padne do oka. Spokojne si cvičíte, keď po chvíli zaregistrujete chlapské pohľady.




  A  vtedy máte sto chutí naňho vyhŕknuť: Čo kukáš?! .. No samozrejme sme slušne vychované a preto si radšej zahryzneme do jazyka a snažíme sa to ignorovať. Veď nech sa kochajú! Predsa žena, ktorá cvičí je pre muža vždy atraktívna. Netuším prečo, ale akosi v chlapských očiach stúpame, keď vedia že pre seba niečo robíme. 

  Aby som nekrivdila len chlapom, treba priznať že aj my ženy neodoláme sem tam okuknúť "okolie". Veď kto by sa neobzrel predsa, že?! O:)



    Horší odvar sú takzvaní fitness poučovatelia. Na tých mám obzvlášť "slabosť". Prechádzajú sa ako najväčší znalci a každému "láskavo" vysvetľujú že to robia úplne zle. Áno chcú nám dobre, ale nikomu nie je príjemné keď ho poučuje niekto cudzí. Najlepší sú tí, ktorí o tom samozrejme nič nevedia a dokonca aj vy máte viac svalovej hmoty ako oni. Tí sú fakt zábavní :)

   Poznáte to aj vy? 

*Vaša Em*



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára